Sandra van Oost

Mijn naam is Sandra van Oost

In 2002 heb ik de opleiding ergotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sindsdien heb ik als ergotherapeut gewerkt in de ouderenzorg, de eerste lijn en binnen de revalidatie. Sinds 2010 ben ik als ergotherapeut werkzaam op de afdeling revalidatie van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Het starten van mijn praktijk ‘Ergotherapie van Oost’ maakt het ergotherapeutisch werken voor mij compleet.
Ik help graag mensen hun zelfstandigheid in de dagelijks activiteiten vergroten en/of behouden. Ik kijk naar wat belemmerd in een voor hen zinvolle daginvulling en ga samen op zoek naar oplossingen.

Ik heb door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in de behandeling van volwassenen met verschillende diagnoses en hulpvragen. Mijn specialisaties liggen op het gebied van psychosomatiek (psychosomatische klachten en chronische pijn) en neurologie.

Kwaliteit is voor mij belangrijk. Ik volg daarom regelmatig scholing om mijn kennis en vaardigheden ‘up to date’ te houden en ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (nr: 59904687590)

Vanaf 1 oktober 2021 werk ik in een van de ruimtes bij AFP.

ergotherapie-van-oost-logo.png 43.55 KB