Over AFP

Na 30 jaar ontwikkeling gaat AFP verder, want de wereld van de fysiotherapie en de wereld waarin we leven veranderen. De realisatie van onze praktijkomgeving aan de Industrieweg nr 10 was een droom die uitkwam, maar nu hebben we een nieuwe droom. De beste fysio- en manueel therapeutische zorg te leveren aan jou en jou en JOU. Zorg dichtbij en bereikbaar voor iedereen. Voor een optimale prijs en met maximale kwaliteit. Samen keuzes maken. De zorg van AFP-Fysio en AFP-Fitness is gebaseerd op mensenkennis en vakkennis. Hierdoor kunnen wij antwoorden op jouw vragen over beweging bieden. Vragen die zich elke dag opnieuw voordoen of zich presenteren. Samen met jou herkennen we de noodzaak van bewegen voor onze gezondheid, beleven we de “funfactor” die bewegen je geeft en staan we voor de volle 100% achter onze slogan “AFP Beweegt mensen ‘t best”.

Nieuwe tijden, nieuwe risico’s maar ook nieuwe kansen. Financiering van de zorg die wij bieden, hoe doen we dat het beste? Herkennen we voldoende hoe leefstijl onze gezondheid bepaalt? Een oplossing voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat moet snel en goed zijn. Dat vraagt onze complexe maatschappij, maar hoe kunnen wij dat het beste bieden? Het vinden van oplossingen voor deze nieuwe situaties, is de nieuwe kans waar AFP samen met jou voor gaat.
De toekomst laat zich niet voorspellen, maar vooruit denken doen wij wel.  AFP-Fysio /  AFP-Sport is sinds 1988 actief, vierde in 2018 het 30-jarig jubileum en bestaat in 2048 nog steeds in Assen. Vanuit de rijke geschiedenis richt AFP zich op de toekomst. Een tijd van meer voor elkaar doen, van aandacht, een tijd van initiatieven, investeren en innovatie.
Hoe levert AFP-Fysio / AFP-Sport de beste zorg, tegen de beste prijs met jou als een heel tevreden cliënt? Dat is onze uitdaging voor de toekomst.
Tegen de achtergronden van de toekomst die geschilderd worden door lokale en landelijke overheden houden wij ons staande door daar nu al rekening mee te houden. Door steeds met jullie als cliënten en geïnteresseerden in gesprek te blijven houden wij voeling met jullie wensen en mogelijkheden en zal AFP 2048 moeiteloos gaan halen.

Over AFP