Samenwerking

AFP-Fysiotherapie heeft verschillende samenwerkingen inpandig:


Havendokters huisartsen in Assen

Wij staan voor toegankelijke en menselijke zorg met de patiënt aan het roer. Vanuit onze brede blik op gezondheid helpen we de patiënt graag op weg naar een optimale gezondheid en werken we nauw samen met andere zorgprofessionals. We werken zo efficiënt en duurzaam mogelijk, waarbij we verspilling van ieders energie en producten in onze werklijn willen beperken.


We zijn mensgerichte coachende dokters. We luisteren goed naar de ander en zijn nieuwsgierig naar wat de ander beweegt en sluiten daarop aan in ons advies.
We hebben een brede kennis van leefstijlgeneeskunde die we actief inzetten in onze praktijk.
We zijn kennisgericht en willen onze eigen kennis bijhouden en delen met onze patiënten en samenwerkende partners.

https://www.havendokters.nl/

Sportgeneeskunde Drenthe

Sportgeneeskunde Drenthe is er voor iedereen die een vraag of probleem heeft in relatie tot zijn/ haar sportbeoefening. Zowel recreatie-, wedstrijd- als topsporters. in team verband, maar ook als individuele sporter kunnen terecht bij sportarts Valentijn Rutgers.

Wat doe ik bij een blessure? De blessure gaat niet over, wat nu? Hoe verbeter ik mijn sportprestaties? Sporten met een chronische aandoening, kan dat? Hoe kan ik beter trainen? Het zijn allemaal vragen waarmee u bij ons terecht kan.


Externe samenwerkingen 


FysioTek is een leverancier van therapeutisch elastische kousen (TEK) en overige compressiehulpmiddelen. Middels een groot zorgnetwerk van hoog opgeleide professionals bieden wij de meest adequate compressiezorg aan patiënten met chronische oedeemproblematiek, zoals lymfoedeem, veneuze insufficiëntie, lipoedeem, varices en trombose.


Samenwerking