Jesper de Hoog

Mijn naam is Jesper de Hoog

In augustus 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 1 november 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en fysieke trainer bij AFP-Fysio en AFP-Fitness. Voordat ik bij AFP ben komen werken heb ik kennis mogen maken met AFP tijdens mijn fulltime stage van 20 weken. Deze stage heb ik voornamelijk bij Mirjam en Nils gelopen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Sinds 1 januari 2021 ben ik samen met Rimar Korenromp en Nils van der Velde eigenaar van AFP-Fysio en AFP-Sport

Om mijzelf te verbeteren in het stellen van diagnoses heb ik de opleiding echografie gevolgd. Middels echografie is het mogelijk om een kijkje te nemen in het lichaam. Echografie geeft inzicht in de staat van spieren, pezen en gewrichten. Het stellen van een fysiotherapeutische diagnose is hierdoor beter te maken.

Ik vind het erg leuk om me bezig te houden met (top)sporters. Bij AFP hebben we genoeg te bieden om een (top)sporter naar een hoger niveau te begeleiden. Ik begeleid sporters in de fysieke training, periodisering, revalidatie en geef ze fysiotherapeutische behandelingen.

In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de racefiets en mountainbike en trek ik mijn hardloopschoenen graag aan. Naast het sporten vind ik ondernemen een leuke bezigheid.

Ik help u graag, U bent welkom bij AFP!