Jesper de Hoog

Mijn naam is Jesper de Hoog

In augustus 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 1 november 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, sportmasseur en fysieke trainer bij AFP-Fysio en AFP-Fitness. Voordat ik bij AFP ben komen werken heb ik kennis mogen maken met AFP tijdens mijn fulltime stage van 20 weken. Deze stage heb ik voornamelijk bij Mirjam en Nils gelopen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Om mijzelf te verbeteren in het stellen van diagnoses is het soms noodzakelijk om het lichaam van binnen te bekijken. Middels echografie is dat mogelijk, hiermee kunnen we spieren, pezen en gewrichten beoordelen en een betere diagnose stellen.

Ik vind het erg leuk om me bezig te houden met (top)sporters. Bij AFP hebben we genoeg te bieden om een (top)sporter naar een hoger niveau te begeleiden. Ik begeleid sporters in de fysieke training, periodisering, sportmassage en geef ze fysiotherapeutische behandelingen.

In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de racefiets en mountainbike en trek ik mijn hardloopschoenen graag aan. Naast het sporten vind ik ondernemen een leuke bezigheid.

Ik help u graag, U bent welkom bij AFP!