AVS Diëtisten


Leonie Lubbinge

Specialisaties:
Specialisaties: sport, oncologie, allergie en leefstijl

“Één van de mooiste aspecten aan diëtist zijn vind ik dat soms maar heel kleine aanpassingen nodig zijn om veel resultaat te behalen.

Het is super wanneer cliënten voor een 2e keer bij je op gesprek komen en aangeven dat het goed gaat en dat het ook bijna geen moeite heeft gekost. Een ander mooi aspect voor mij persoonlijk is dat ik mijn passie voor sport ook nog eens in mijn werk kwijt kan.

Ik vind het vooral leuk om jonge talenten te helpen de voeding te optimaliseren zodat ze alles uit zichzelf kunnen halen op weg naar het behalen van hun doelen.”

Kim Leegte

Specialisaties:
Sport, leefstijl en overgewicht

“Een gezond(er) lichaam, meer energie, een gezonde relatie met eten, toename van spiermassa, een betere duurprestatie kunnen leveren, minder klachten; zijn een aantal dingen waar ik je mee kan helpen tijdens onze gesprekken.

Door middel van een luisterend oor en toepasbare adviezen help ik je met het behalen van jouw doelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht is voor balans, plezier en ontspanning.

In mijn werk heb ik gemerkt dat veel mensen een (nieuwe) manier zoeken om hun nieuwe gewoontes blijvend toe te passen, zonder ‘quick fix’. Goede voeding kan zo’n groot verschil uitmaken in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier wil ik je graag bij helpen en ondersteunen.”