Dieuwke van der Veen

Mijn naam is Dieuwke van der Veen


In 2015 studeerde ik af als diëtist en heb daarna werkervaring opgedaan bij revalidatiecentrum Beatrixoord, een aantal eerstelijns diëtistenpraktijken, het Martini ziekenhuis en Vermoeidheidkliniek.


Nadat ik bij mezelf goede resultaten heb behaald met orthomoleculaire voeding en supplementen werd ik erg nieuwsgierig hoe dit nou precies werkt. Ik ben daarom gestart met de opleiding tot hormoontherapeut die ik in 2022 heb afgerond. Daarnaast heb ik de cursus stressologie afgerond. Ik heb geleerd hoe je met orthomoleculaire voeding, leefstijl aanpassingen, (adaptogene) kruiden en supplementen je hormoonhuishouding kan verbeteren waardoor veel klachten kunnen verminderen of weg blijven.


Ik ben voor mijzelf begonnen als orthomoleculair diëtist en hormoontherapeut en sinds juli 2023 is de praktijk geopend binnen AFP.


In de praktijk help ik graag mensen met klachten van stress zoals vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn, concentratieproblemen, emotionele schommelingen, angst- en paniekklachten, darmproblemen, menstruatieklachten en een onrustig en prikkelbaar gevoel.


In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, dans ik salsa en bachata en verdiep ik mij graag in persoonlijke ontwikkeling en mindset.


Wil je met mij kennismaken of een consult inplannen dat kan via mijn website www.dieuwkevanderveen.nl