Op zaterdag 1 juni van 10:30 tot 15:30 uur houden wij een Open Huis. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Nekklachten

Stijfheid, moe of zwaar gevoel en pijn in de nek zijn de meest voorkomende nekklachten. Beperkingen in de nek kunnen op hun beurt weer andere problemen veroorzaken in bijvoorbeeld de schouder– of hoofdregio.
Zoals met alle klachten is het essentieel om de bron te lokaliseren. Wat heeft uw klachten veroorzaakt? Een verkeerd kussen, een houding achter de computer, of zelfs een verkeerde bril kunnen allemaal de oorzaak zijn van nekklachten, maar ook zaken als stress en conditie kunnen hierbij een rol spelen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut gaat samen met jou op zoek naar het complete plaatje. Wat zijn jouw klachten, wanneer ervaar je jouw klachten en wat zou de oorzaak van jouw klachten kunnen zijn.

Pas wanneer dit helder is kan de fysiotherapeut een individueel behandelplan opstellen. Dit kan verschillende behandeltechnieken bevatten zoals dry needling, oefentherapie, massage of manuele therapie.
Nekklachten