Op zaterdag 1 juni van 10:30 tot 15:30 uur houden wij een Open Huis. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Schouderklachten

Schouderklachten behoren tot de 3 meest voorkomende klachten waarvoor mensen naar de fysiotherapeut gaan. De schouder is één van de meest mobiele gewrichten van ons lichaam en is het schakelpunt tussen de arm en de rest van het lichaam. Een verkeerde beweging, een langdurige overbelasting of een verkeerde houding kunnen allerlei verschillende schouderklachten tot gevolg hebben.

Het vaststellen van de oorzaak van jouw klachten staat voorop. Door middel van uitgebreide onderzoeksmogelijkheden, echografie en nauwe samenwerkingen met onder andere sportartsen gaan wij opzoek naar het specifieke probleem voor jouw schouder.

Wat doet de fysiotherapeut?

Wanneer vastgesteld is wat het probleem is, zal de fysiotherapeut een individueel behandelplan op maat opstellen voor jouw klacht. Dit kan uit allerlei verschillende behandelingen, adviezen en therapieën bestaan zoals dry needling, manuele therapie, oefentherapie en massage technieken.
Schouderklachten