Op zaterdag 1 juni van 10:30 tot 15:30 uur houden wij een Open Huis. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Heup/Bekken/Liesklachten

Je heup en bekken hebben samen een belangrijke rol in het dagelijkse bewegen. Klachten aan je heup, bekken of lies leiden dan al gauw tot beperkingen in dagelijkse leven. Daarnaast hangen deze gewrichten nauw samen met je onderrug en knieën, en kunnen hier ook invloed op hebben.

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van deze klachten, bijvoorbeeld:
  • Aangeboren afwijking aan skelet
  • Slijtage van gewrichten
  • Overbelasting

Bij AFP zullen we daarom altijd starten met het onderzoeken wat de bron van jouw klacht is. Pas dan kunnen we gericht behandelen.

Bekkenklachten

Binnen AFP is er een gespecialiseerd Bekkenteam met bekkenbodem therapeuten, bekkenfysiotherapeuten en fysio- oefentherapeuten. Zo kunnen bekkenklachten multidisciplinair aangepakt worden. Meer over bekkentherapie lees je hier.

Sporters

Heup- en liesklachten komen veel voor bij actieve sporters. Vaak heeft dit te maken met een overbelasting van een pees, spier of slijmbeurs. Bij AFP behandelen wij regelmatig (top)sporters en realiseren wij ons goed hoe belangrijk het is om snel weer op niveau te kunnen sporten. Dit zal daarom altijd mee genomen worden in het behandelplan!

Slijtage of operatie

Wanneer er slijtage is vastgesteld kan dit ook voor een enorme beperking zorgen. Een operatie kan misschien in de toekomst nodig zijn, maar voor het zover is zijn er verschillende therapieën bij de fysiotherapeut die je kan proberen. Tegenwoordig kan je zelfs uit de basisverzekering behandelingen vergoed krijgen als het gaat om heup- of knieslijtage.

Ben je al geopereerd en moet je revalideren? Dan is het belangrijk om te weten hoe en wat je moet doen om zo goed mogelijk, en zo snel mogelijk, weer op je oude niveau te komen.

Klachten?

Heb je Heup/bekken/lies klachten bel dan vandaag nog voor een afspraak!

Heup/Bekken/Liesklachten