We willen u vriendelijk verzoeken om de ingang aan de achterzijde van het gebouw te gebruiken vanwege lopende werkzaamheden aan de voorkant, waar we bezig zijn met de weg. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Nieuwe Collega AFP-Fysiotherapie

vanaf 1 september 2023 is Karlien Luten bij AFP-Fysiotherapie aan het werk. 

Karlien Luten:

Als fysiotherapeut begeleid ik mensen met lichamelijke klachten, zoals aanhoudende pijn, begeleid binnen revalidatietrajecten. Ondanks uitvoerig medisch/ lichamelijk onderzoek blijft de oorzaak van hun klachten soms onbekend. In het revalidatietraject leer ik mensen beter omgaan en leren leven met hun klachten om dagelijkse activiteiten weer uit te kunnen voeren. Hierbij zet ik onder andere leefstijlinterventies in.

Om meer te leren over gezondheid en de invloed van een gezonde leefstijl ben ik een promotieonderzoek gaan doen. Ik ontdekte de impact van een gezonde leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning en slaap) op gezondheid en hoe je je fysiek en mentaal voelt. En ook hoe je daarmee lichamelijke klachten kunt beïnvloeden.

Dit inspireerde mij om na m’n promotie mij te specialiseren als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Ik ontwikkelde een bredere, integrale visie op lichamelijke klachten én verder te kijken naar oorzaken op mentaal, emotioneel en zingevingsvlak. En daarmee nieuwe mogelijkheden te ontdekken wat je kunt doen om aanhoudende klachten te verminderen en je beter te voelen.

Gezondheidsprofessional met een brede kijk op gezondheid
Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach
Fysiotherapeut Leefstijltherapeut | Bewegingswetenschapper


Karlien werkt op dit moment zowel bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen (WZA) als bij AFP-Fysiotherapie en is scpecialist op het gebied van onbegrepen chronische Pijnklachten. 


Nieuwe Collega AFP-Fysiotherapie