Open Huis: Vitaliteit & Gezondheid 1 juni 2024

Wil je meer weten over jouw vitaliteit of een gezondere leefstijl?


AFP Fysiotherapie is na een grote verbouwing flink uitgebreid. Aan de Industrieweg 10 vind je nu ook huisartsenpraktijk Havendokters, Dieuwke van der Veen (orthomoleculair diëtist & hormoontherapeut), Ergotherapie van Oost, Sportgeneeskunde Drenthe, InterACT psychologie, Leyla Sever (psychosociaal therapeut), AVS diëtisten, Adem- en Spreekcomfort logopedie, AT Sportmassage, Voet & Verzorging en Welbewegen. Een breed zorgaanbod onder één dak.

Daarom openen wij op zaterdag 1 juni van 10:30 - 15:30 uur de deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat wij te bieden hebben. Kom gezellig een kop koffie drinken, laat je rondleiden door ons gezondheidscentrum en maak kennis met al onze zorgverleners.

Tijdens ons Open Huis zijn er verschillende workshops en demonstraties om je vitaliteit te vergroten.
Doe bijvoorbeeld mee met onze Hartgezonde Circuittraining, Ontspanning bij aanhoudende pijn, FysioFit 60+, Yoga & Mindfulness op maat, Adem- en ontspanningstherapie of Voedingsstrategieën voor stressvermindering en hormonale balans. Ook is er een presentatie en workshop over Acceptance and Commitment Therapy en een demonstratie van een inspanningstest met zuurstofmeting en ECG.

Vul het leefstijlroer in, laat je Hb meten, doe een stressbestendigheidsmeting, een gelukshormonentest of voetencheck. Ontdek daarnaast de voordelen van ergotherapie, sportmassage en cupping.


Je bent van harte welkom op zaterdag 1 Juni tussen 10:30 en 15:30 uur aan de industrieweg 10 in Assen. 

Open Huis: Vitaliteit & Gezondheid 1 juni 2024