We willen u vriendelijk verzoeken om de ingang aan de achterzijde van het gebouw te gebruiken vanwege lopende werkzaamheden aan de voorkant, waar we bezig zijn met de weg. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

CoronaCheck beleid bij AFP-Fitness en AFP-Sport

Ook bij AFP-Fitness en AFP-Sport zijn we genoodzaakt om hun sportleden te controleren op een geldige CoronaCheck QR-code voor het sporten. Dit geldt voor zowel voor de fitness als de groepslessen. 

Let op! Dit geldt niet voor fysiotherapeutische consulten!


Hoe gaat dit in zijn werk:

Fitnessleden
1. Fitnessleden melden zich aan de fitnessbalie in de fitness. (dit wordt in de praktijk aangegeven met plakkaten.)
2. De fitnessinstructeur of fysiotherapeut in de oefenzaal scant de QR-code.
3. Bij "groenlicht" mag u gaan sporten in de oefenzaal.
4. Bij "roodlicht" verzoeken wij u weer te vertrekken, in dit geval mag u geen gebruik maken van onze fitness en sportfaciliteiten. *

Groepslessen
1. Doet u mee aan de groepslessen aan de Dr. Philipsweg 13? Dan meld u zich eerst aan de Industrieweg 10. **
2. Aan de Industrieweg 10 kunt u uw QR-code laten scannen aan de fitnessbalie in de fitness. (dit wordt in de praktijk aangegeven met plakkaten.)
3. De fitnessinstructeur of fysiotherapeut in de oefenzaal scant de QR-code.
4. Bij "groenlicht" mag u gaan sporten in de oefenzaal.
5. Bij "roodlicht" verzoeken wij u weer te vertrekken, in dit geval mag u geen gebruik maken van onze fitness en sportfaciliteiten. *

* Het kan voorkomen dat u wel een geldige QR-code heeft, maar toch "roodlicht" krijgt, dit kan komen door sommige instellingen in uw telefoon. We zullen het scannen dan nogmaals proberen.
** Uitzonderingen voor sommige groepslessen: Wanneer de therapeut of instructeur aangeeft dat u rechtstreeks naar de Dr. Philipsweg 13 mag komen, wordt aldaar uw QR-code gescand voor toegang.

Meer weten over de CoronaCheck, kijk op CoronaCheck.nl

CoronaCheck beleid bij AFP-Fitness en AFP-Sport