Thuiswerken

We zitten er allemaal middenin, thuiswerken. Vaak met de laptop, soms op schoot, soms aan de keukentafel en heel soms aan een bureau. Voor sommigen is het weggelegd om een aangepaste thuiswerk situatie te creëren, maar voor voor de meesten niet.

De houding die we aannemen achter een laptop, aan de keukentafel of op de bank zijn niet ideaal om de dag door te komen. Langzaamaan begin je steeds meer kleine pijntjes te voelen. Je spieren staan strak en je gewrichten zijn stijf.

AFP-Fysio begeleidt sinds 1998 bedrijven en werknemers op het gebied van klachten aan het houding-bewegingsapparaat.

Als fysiotherapeut bij AFP helpen we je fit te blijven en kunnen we je adviezen geven om scherp te blijven tijdens het thuiswerken. We geven je de beste adviezen op maat en helpen je je thuiswerkplek in te stellen zodat jij minder klachten zal ervaren.

Kom je langs bij AFP-Fysio, dan wordt je geholpen door een van onze fysiotherapeuten, manueel therapeuten of psychosomatisch fysiotherapeuten. Zij helpen je met het optimaliseren van de stand en bewegingen van jouw nek, schouders, armen en rug. Zo proberen we direct invloed te hebben op de pijnprikkel. Daarna kunnen we samen aan de slag met de adviezen en het goed instellen van de thuiswerkplek. Wil je alvast beginnen met het instellen van je thuiswerkplek? Dat kan! Zie hieronder de App die ontwikkeld is door fysio’s. Te downloaden in de IOS App store en in de Google Play store.

Op naar een gezonde, goed ingestelde thuiswerkplek!

Thuiswerken