6e TT-Run op 20 juni in Assen

Afspraak maken

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: 6e TT-Run op 20 juni in Assen door te sturen naar een vriend.

27-05-2015 11:35:54

Startklaar?! Energy programma
Of je wel of niet startklaar bent dat maakt gelukkig nog niet uit. Ter voorbereiding op de TT-Run hebben we in samenwerking en met dank aan onderstaande partijen een 10-weeks loopprogramma ontwikkeld. Inclusief trainingsschema’s, tips, advies en een aantal live events waar je andere TT-Runners maar ook de professionals kunt ontmoeten. Trainingen, inloop-spreekuren en workshops we bieden het allemaal gezamenlijk aan voor een goede start van de TT-Run!
Starter/beginnende of juist geoefende en gevorderde TT Runners het maakt niet uit. Professionals staan klaar om jou te laten genieten en te presteren op eigen gewenst niveau. Het team van professionals die jou goed voorbereid op Poleposition laten starten zijn:
Sportsvision voorziet in tips en advies maar ook persoonlijke trainingsbegeleiding. Inspanningsfysioloog Johan Boonstra maakt o.a. voor het TT-Run Startklaar programma de trainingsschema’s.
Run2Day Assen is sinds vorig jaar de nieuwe en enige hardloop- speciaalzaak met hart en passie voor de loopsport. Advies m.b.t. het juiste schoeisel om optimaal en verantwoord te kunnen hardlopen.
AFP Fysio en Sport is een fysio praktijk die ook sterk gepositioneerd is in de (loop-) sport- specifieke begeleiding. Blessure behandeling maar liever voorkomen is hun missie. En preventief? Sportmassage!

Volg ons op Facebook

www.facebook.com/afp.fysiotherapie