Sportness... dat is onze Fitness

Afspraak maken

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Sportness... dat is onze Fitness door te sturen naar een vriend.

11-11-2013 15:57:20

Binnen onze nieuwe vestiging AFP Sport aan de Oude Molenstraat 32a in Assen bieden we vernieuwende en verfrissende beweegprogramma’s aan. Onder begeleiding van uw eigen therapeut worden persoonlijke doelen gehaald!

 

U traint op vaste tijdstippen  op basis van een of twee keer trainen per week. Bij de gekozen abonnementsvorm kunt u een sportmassage verdienen. Als u kiest voor een keer trainen per week komt u na een half jaar in aanmerking voor de massage.Bij twee keer in de week trainen kunt u deze massage al na het eerste kwartaal in de wacht slepen.

 

Als u zich aanmeld voor de Sportness van AFP Sport, nemen wij contact met u op om een intake in te plannen. De intake bestaat onder andere uit een AFP Sport Gezondheidscheck, om uw startniveau in kaart te brengen. Aan de hand van de resultaten van de AFP Sport Gezondheidscheck zal uw therapeut samen met u haalbare doelstellingen formuleren.

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden van AFP-Sport, dan kunt u bellen met Natasja Bruintjes voor een afspraak, telefoon (0592) 730990. Mailen kan ook: Natasja.Bruintjes@afp-fysiotherapie.nl

 

Voor meer details en extra informatie over abonnementen & rooster kijk en klikt u hieronder;


Aanmeldformulier Sportness van AFP-Sport


Abonnementen

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Sportness team van AFP-Sport