Fysiotherapie en manuele therapie

Afspraak maken

Bij AFP-Fysio kunt u terecht voor alle mogelijke soorten fysiotherapie. Daarbij kunt u denken aan een sportblessure opgelopen op het sportveld in het weekend. Een tennisarm waarmee u al wat te lang doorgelopen hebt, een pijnlijke knie tijdens het lopen of een andere klacht. Onze therapeuten helpen u graag van uw klacht af. Wilt u 't liefst snel en adequaat geholpen worden klik dan rechtsboven op  "Afspraak maken".

 

Naast fysiotherapie kunt u bij AFP-Fysio ook terecht voor manuele- en sportmanuele therapie. Heeft u een vorm van scheefstand in de rug, voelt u pijn bij bepaalde specifieke bewegingen in uw gewrichten? Dan heeft u wellicht baat bij een consultatie van de manueel therapeut. De therapeut zal in zijn intake uw klachten vertalen naar de pijnlijke regio's in uw lichaam. Hij legt letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek.

Onze therapeuten kenmerken zich door een hoge mate van gedrevenheid en professionaliteit met als doel u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Wij zijn er trots op dat zelfs veel (top)sporters onze praktijk wekelijks consulteren met hun klachten.Ook voor manuele therapie kunt u rechtsboven op "Afspraak maken" klikken.

 

Wilt u graag meer informatie lezen over het bovenstaande, klik dan hier voor fysiotherapie en manuele therapie