Anneke Stoker-de Boer

Mijn naam is Anneke Stoker-de Boer.

Samen met Bob Stoker ben ik grondlegger en voormalig eigenaar van AFP-Fysio en trotse ouder van onze 3 volwassen kinderen.
 
De passie in mijn werk ligt bij het begeleiden en behandelen van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Met mijn inmiddels ruime ervaring met specifieke fysiotherapeutische behandeltechnieken bij bekkenpijn, rugpijn- en bekkenbodemklachten rondom de zwangerschap waaronder de NIMOC behandelmethode (bij stuitpijn), maak ik met veel succes gebruik van aanvullend echografisch onderzoek naar de functie van de bekkenbodem-,  buik- en rugspieren.
 
De aandacht voor en het herstel van de functie van deze spiergroepen na zwangerschap(pen) of operatie, waaronder de buikwandrevalidatie bij diastaseklachten, speelt een grote rol in mijn dagelijkse werkzaamheden. Wat is er mooier dan vrouwen weer te leren om vanuit het bekken en de buik (veer)krachtiger te worden!

Dus wil jij zwanger worden of ben jij zwanger of ben jij net bevallen en heb jij bekkenpijn of rugklachten of buikklachten (diastase)?

Of ben jij al veel langer geleden bevallen, maar kamp jij met steeds terugkerende bekken(bodem) of rugklachten?

Maak snel een afspraak! Ik help jou graag. 
 
Door de jaren heb ik ervaren, en met mij mijn cliënten die ik begeleid tijdens oncologische revalidatietrajecten, dat mijn visie naar een veerkrachtig herstel van bekkenbodem-, buik- en rugspierfunctie ook van grote betekenis kan zijn voor vrouwen met oncologische klachten.
Naast mijn passie voor het behandelen van vrouwen rondom de zwangerschap is een 2e passie geboren:
Vrouwen met oncologische klachten weer (opnieuw) leren hun eigen (nieuwe) veerkracht vorm te geven!
 
Dankzij mijn bijna 34 jaar beroepservaring ,specifieke scholing, opgedane mensenkennis en inlevingsvermogen ben ik in staat jouw zorgvraag goed in kaart te brengen om samen te werken aan een belastbare, veerkrachtige, stabiele en toch beweeglijke toekomst!
 
“ Blijft mijn wens om veel van jou te mogen leren”