Diabetes

Trainen

Diabetes en verantwoord trainen. AFP heeft een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor diabetici die fitter en gezonder willen worden. Het trainingsprogramma wordt ondersteund door uw diabetesverpleegkundige. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u op het diabetesspreekuur komt.
In drie maanden uw eerste succes. Neem de stap. Overtuig uzelf. Pak samen met Marloes de uitdaging op. Beginnen is lastig wanneer u er tegenop ziet. Maar met geschoolde en ervaren hulp gaat het u zeker lukken.

Kosten

Succesvol trainen doet u al vanaf 1 x per week. Een kort intensief trainingsblok binnen het trainingsuur is de basis. U traint op uw eigen niveau. Voor maar 5 euro per week kunt u deze training gaan doen. De basis mag u aanvullen met een tweede en/of derde keer trainen. Hoe vaker u komt hoe minder u per keer betaalt.

Challenge

Beweeg- en sportdoelen stellen met diabetes is haalbaar. Heeft u zin in uw eigen challenge? Fiets dan mee met ons in de Diabetes Classic van Martijn Verschoor? Kies een mooie afstand en doe mee. De editie 2019 was geweldig.

Meedoen

Voor meer informatie en meedoen kunt u contact opnemen met de praktijk.